Ochrana osobních údajů

  1. Zuzana Doležalová, sídlem , IČ  zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  2. Společnost eLegal advokátní kancelář, s.r.o., se sídlem Na Příkopě 583/15, Praha 1, 110 00, IČ 03153398, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 228208 zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  3. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností … zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a Zuzanou Doležalovou, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Zuzanou Doležalovou tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro Zuzanou Doležalovou mohou zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Zuzana Doležalová nevyužívá.
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Zavolejte nám!

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/web/virtuals/169252/virtual/www/wp-includes/script-loader.php on line 2652